Betalen en Annuleren

Betalen en annuleren

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij Interiøry kan je op verschillende manieren betalen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van Bancontact, iDEAL of Creditcard. Ook is het mogelijk om te betalen met PayPal of met Klarna Achteraf Betalen. Andere betaalmogelijkheden zijn onder andere KBC, Belfius, ING en Sofort. Zo heb je de keuze uit veel verschillende opties en kun je op de manier betalen die jij het prettigst vindt. Als je wilt betalen met een pinpas, dan kun je gebruik maken van Airwallex als provider. Zij zullen je doorverwijzen naar de bank naar keuze. Zo kun je dus op een veilige en gemakkelijke manier betalen via de webshop.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Je kunt je bestelling tot 12 uur na de orderbevestiging kosteloos annuleren. Dit geldt alleen als de bestelling nog niet verwerkt of verzonden is. Als de bestelling al verwerkt of verzonden is, dan is het helaas niet meer mogelijk om deze te annuleren. Het is ook niet mogelijk om een bestelling te wijzigen nadat deze is geplaatst. Als je iets wilt wijzigen of toevoegen aan je bestelling, dan moet je een nieuwe bestelling plaatsen en de oude annulering als deze niet meer gewenst is. Het is dus aan te raden om je bestelling goed te controleren voordat je deze plaatst, zodat je zeker weet dat alles naar wens is.

Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik hier een kopie van krijgen?

Als je je factuur kwijt bent, dan kun je contact opnemen met de webshop om een kopie te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen. Zorg dat je de datum van je bestelling en de naam waaronder de bestelling is geplaatst vermeld, want hiermee kunnen ze je factuur gemakkelijker terugvinden. Je kunt de factuur ook terugvinden in je account op de webshop. Als je hier bent ingelogd, kun je naar je bestellingen gaan en daar de factuur downloaden of afdrukken. Zo kun je altijd een kopie van je factuur bekijken als je deze nodig hebt.

Ingresa en

¿Ha olvidado su contraseña?

¿Aún no tienes una cuenta?
Crear una cuenta