Moët & Chandon Canal House

Moët & Chandon Canal House

, Von Cloe de Vries, 2 min Lesezeit

Moët & Chandon Canal House
pop-up champagnebar van Moët & Chandon met onze leverancier Richmond Interiors meubels en accessoires!

In april heeft onze leverancier Richmond Interiors de prachtige pop-up champagnebar van Moët & Chandon mogen voorzien van meubels en accessoires. De pop-up champagnebar is 11 dagen open geweest en trok veel bekijks met de onverwachte acts van balletdanseressen, een brassband en glazenwassers die in dansers transformeerden. Naast de legendarische en verrassende acts, maakten de Richmond Interiors items de luxueuze uitstraling van de champagnebar compleet. Benieuwd hoe Richmond Interiors de pop-up bar hotel chique en stijlvol maakte? Lees verder en laat je inspireren!

                               

XENIA BARSTOELEN AAN DE BAR

Het Moët & Chandon Canal House bestaat uit een prachtige grote bar en een living room. Om de aandacht naar de grote bar te trekken is door stylist Buro Foelie gekozen voor een groot aantal Xenia barstoelen in white bouclé. De witte barstoel met gouden onderstel straalt luxe uit en zorgt direct voor een stijlvol interieur. Naast dat de barstoel er prachtig uitziet, heeft het ook een heerlijk zitcomfort. Ben jij nog op zoek naar een elegante barstoel voor in jouw interieur? Dan is de Xenia barstoel een perfecte stoel voor jou! Naast de barstoel, is de Xenia er ook als counterstoel. De Xenia counterstoel is net iets lager dan de barstoel en is daardoor perfect voor aan jouw kookeiland.

RICHMOND INTERIORS IN DE LIVING ROOM

De hotel chique en stijlvolle collecties van Richmond Interiors zijn ook terug te zien in de living room van het Moët & Chandon Canal House. De living room is 

ingericht met verschillende witte meubels in combinatie met gouden details. Door het gebruik van verschillende materialen en structuren, is er een huiselijke en warme sfeer gecreëerd. De verschillende meubels in white bouclé en white furry geven de ruimte een unieke uitstraling. Door de gouden details daarnaast goed naar voren te laten komen, passen de items perfect bij de sfeer die Moët & Chandon wilden creëren in hun champagnebar.

OOK EEN HOTEL CHIQUE EN STIJLVOL INTERIEUR?

Ook verliefd geworden op de hotel chique uitstraling van de items van Richmond Interiors? Laat je dan verder inspireren op ons instagram account. 

 

Fotografie: Koen van der Lee

Tags


Blog posts

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen